Kokoustilat – Kabinetti

Kun laatu, miljöö ja joustava, ystävällinen asiakaspalvelu ratkaisee kokouspalvelujesi tarjoajan, on Hotelli Aquarius varsin oikea valinta. Kauniissa varsinais-suomalaisessa saaristomaisemassa sijaitseva kokoushotelli Aquarius tarjoaa käyttöönne kokoustilat, joiden tunnelma ja varustelu vastaavat tämän päivän kokousvieraan vaatimuksia. Kattavat oheispalvelumme takaavat kokousvieraillesi paitsi tehokkaan mutta myös antoisan kokouspäivän.

Kokoushotelli Aquariuksessa järjestät vaivattomasti paitsi pienet johtoryhmän kokoukset, mutta myös esimerkiksi koko henkilökuntasi koulutuspäivät ja kick-offit. Ryhmätyöhuoneissa työskentely onnistuu kokouspäivän lomassa luontevasti. Suurimmassa kokoussalissamme Crusellissa kokoontuu kerralla 254 henkeä. Tila sopii erinomaisesti muun muassa yhtiökokouksiin ja muihin isoihin tilaisuuksiin.
Pidempiin kokouksiin kuuluu erottamattomana osana rentouttava saunailta kokouspäivän päätteeksi.

Tarjoamme käyttöönne kaksi erillistä saunatilaa, jotka ovat myös yhdistettävissä toisiinsa. Yhteensä saunatiloihin mahtuu kerralla jopa 30 henkeä. Poreallas ja saunakabinetti kruunaavat onnistuneen kokouspäivänne.

Paitsi työskentelyyn, kabinettimme soveltuvat mainiosti myös pieniin perhejuhliin ja vastaaviin vastaanottoihin. Tutustu valmiisiin kokouspaketteihimme ja jätä sen jälkeen meille tarjouspyyntö kokouspalveluistasi.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Luentosali 50 ap. Saab-kabinetti

saab-kabinetti

3 ryhmätyöhuonetta, kiinteät AV-laitteet/ mahdollisuus puhelin- ja videoneuvottelulaitteeseen. Päivänvalo

Kabinetti Wellamo 58 ap. ja Waltikka 82 ap.

kabinetti-wellamo

Pääravintolan yhteydessä eroteltavissa toisistaan ja ravintolasalista siirtoseinillä
Kabinetit soveltuvat myös vastaanottojen ja pienten juhlien järjestämiseen. Lisäksi kaksi ryhmätyöhuonetta joissa kummassakin tilat 10 hengelle.

Sauna ja saunakabinetti

Käytössämme on kaksi saunaa, joista toinen on 20 hengelle ja toinen 10 hengelle sekä poreallas ja saunakabinetti. Saunat voi myös yhdistää toisiinsa.

sauna1
saunakabinetti

Suuri kokoussali – Crusell 245 ap.

kokouspalvelut1

Teatterin muotoon rakennettu sali, hyvä akustiikka, miellyttävät kangaspäällysteiset, korkeaselkäiset tuolit varustettuina kirjoitusalustalla. Salista veloitetaan erikseen tilavuokraa.

Näyttelytila – Liljelund-halli

liljelund

325 m2 näyttelytila. Vuokrataan rajoitetusti. Päivänvalo. Voidaan yhdistää Nervander- kokoushuoneeseen.

Lisäksi käytössämme on vielä kokoushuone Nervander, 30 ap.

Päivänvalo, vuokrataan rajoitetusti. Pöydät muunneltavissa tarpeiden mukaan.